Operationele diensten 

 

Zodra wij uw omgeving opleveren kunt u aan het werk.

Afhankelijk van de applicaties die u afneemt, kunt u e-mail berichten versturen, ontvangen en beheren, maar dan niet meer gebonden aan uw eigen PC. U kunt relaties en contactpersonen aanmaken, activiteiten, etc, beheren in CRM of documenten beheren in SharePoint, enz.

 

BHV-IT levert volop diensten om u bij de onderdelen te ondersteunen. Neem contact met ons op en wij zullen u over de mogelijkheden informeren.

 

Configuratie

 

U kunt zelf gebruikers aanmaken en beheren.

Als administrateur van uw omgeving maakt u gebruikers aan en geeft hun de nodige rechten. U zult sjablonen aanmaken, regio- en landsinstellingen bepalen en zo het systeem geschikt maken voor uw eigen omgeving.

Het zijn complexe handelingen, maar wilt u gebruikmaken van onze expertise, dan kunnen wij ook de configuratie voor u verzorgen en operationeel voor u maken.

 

Data import 

 

CRM heeft functionaliteit om data te importeren.

Geen ingewikkelde handelingen alleen is het wel verstandig om  vooraf eerst de te importeren data te verrijken en te ontdubbelen. Geen eenvoudige klus als u dat niet eerder gedaan hebt. We hebben veel ervaring in het actualiseren, verrijken en ontdubbelen van gegevens.

 

Voor gerelateerde data import hebben we speciale importapplicaties geschreven om uw gegevens op een verantwoorde wijze te importeren. Dat scheelt u veel tijd en voorkomt veel correctiewerk.

 

Customization

 

Microsoft heeft standaard systemen ontwikkeld die voor een brede doelgroep inzetbaar zijn. Het biedt standaard veel functionaliteit, maar waarschijnlijk heeft uw organisatie (voorlopig) niet alle functionaliteit nodig. Ook kan het juist zijn dat u extra functionaliteit wilt toevoegen.

 

Het systeem laat zich uitstekend verfijnen en aanpassen aan uw persoonlijke wensen.

Door customization evenaart het standaard systeem een maatwerkoplossing, maar dan wel een maatwerkomgeving waarbij updates u niet dwingen om de applicaties opnieuw te programmeren, tenminste als het deskundig gebeurt.

 

We zijn gespecialiseerd om bedrijfsprocessen te analyseren en passend te maken in de Hosted omgeving. Het is zeer belangrijk dat uw processen op die manier toepasbaar worden zoals u dat gewend bent en geen compromissen hoeft te accepteren. U wilt toch een systeem waarin u aangenaam en vertrouwd kunt werken!

 

 

Service en support 

 

U kunt bij ons servicecontracten afsluiten op basis van maand- of jaarovereenkomsten, maar ook op basis van gemelde incidenten.

Het voordeel is natuurlijk dat wij de omgeving op afstand kunnen benaderen, tenminste indien u ons daartoe toestemming geeft.

Zo krijgt u uitstekende support voor beheer van Outlook, CRM, SharePoint, Virtual Office en Backup systemen.