Server- en werkplekbeheer:

 

BHV-IT verbetert uw ICT op locatie, remote of middels een combinatie van deze twee tegen zeer scherpe tarieven.

Wij kunnen door actief beheer storingen voor zijn. Dit betekend geen downtime en irritatie. Maar ook uitvoeren van dagelijkse handelingen zoals het aanmaken van nieuwe gebruikers, installeren van nieuwe software, aansluiten nieuwe werkplekken bent u bij ons aan het juiste adres.

Belangrijkste voordelen van BHV-IT server- en werkplekbeheerbeheer:

  • 25 jaar ervaring op ICT gebied
  • Dagelijkse Antivirus en backup controle
  • Installatie van de belangrijkste updates
  • Belangrijke hardware wordt continue bewaakt
  • Storingen en verzoeken worden direct opgepakt
  • Uniek ontwikkelde tools voor werkplekken en servers
  • Gecertificeerd personeel

Remote werkplekbeheer:


We monitoren 24 uur per dag 7 dagen in de week het hele jaar door. Door het gebruik van Teamviewer kunnen wij in 90 procent van de gevallen direct bijspringen. Door remote ondersteuning maakt het niet meer uit of de gebruiker op kantoor is of in het buitenland. Zolang de gebruiker beschikt over een internet verbinding kunnen we het scherm van de werkplek overnemen zodat hij weer snel zijn werkzaamheden kan hervatten.

 

Remote Serverbeheer:


Uw serverpark is het hart van uw onderneming, hier gebeurt het. Het serverpark zorgt ervoor dat uw personeelsleden dagelijks hun werk kunnen uitvoeren . Wij hebben zelf ontwikkelde tools die ervoor zorgen dat zodra er iets mis gaat binnen uw severpark wij daar automatisch van op de hoogte gebracht worden. Zo kunnen wij met actief serverbeheer dikwijls de problemen verhelpen voordat u ook maar ergens iets van heeft gemerkt. Actief serverparkbeheer van BHV-IT zorgt ervoor dat u als bedrijf iedere dag optimaal gebruik kan maken van uw IT omgeving. Deze hoeft u nooit meer zelf te controleren, dat doen wij dagelijks voor u. Maandelijks ontvangt u van ons uitgebreide rapportage over de status van uw server(s) en onze werkzaamheden.

 

On site werkplekbeheer:


Veel van onze klanten (met of zonder ICT afdeling) kiezen voor het periodiek inhuren van één van onze gecertificeerde Werkplek- en server beheerders. Wij hebben gecertificeerd personeel voor het aansluiten van werkplekken, servers, switches etc. etc.  Ook zijn wij uw sparingspartner als het gaat over beslissingen te nemen binnen  uw IT omgeving.  Voor bedrijven met een eigen ICT afdeling is een aanvullende kennis van BHV-IT een belangrijk middel om de optimalisatie binnen uw IT afdeling te verhogen. Wij koppelen altijd een vaste werkplekbeheerder aan een klant zodat u niet steeds een ander gezicht over de vloer heeft tijdens het periodieke systeembeheer.