Training

 

De systemen hebben een “look and feel” van de standaard Microsoft Windows systemen en u zult daarom snel vertrouwd raken met de applicaties.

Wilt u echter uw medewerkers snel eigen maken met de systemen, wat u natuurlijk tijdwinst en optimaal nut oplevert, dan kunnen wij uw medewerkers  trainingen in de functionaliteit van Outlook, CRM, SharePoint, Virtual  Office en Backup van de systemen.

 

Klassikaal

 

Periodiek verzorgen wij met voldoende deelname klassikale trainingen op het gebied van Outlook, CRM, SharePoint en Virtual Office. Tijdens de meerdaagse trainingen leert u en uw medewerkers de functionaliteit van de systemen en wat de fantastische mogelijkheden zijn.

De trainingen worden landelijk gegeven.

 

Workshops

 

Een andere manier van kennisverzameling is het houden van werktrainingen in uw eigen vertrouwde omgeving.

Wij verzorgen workshops op locatie en behandelen die functionaliteit waaraan u het meeste behoefte hebt.

Dus niet de algemene applicatie trainingen die klassikaal gegeven worden, maar trainingen gebaseerd op uw eigen behoefte. Het voordeel is dat u de opgedane kennis direct binnen uw systeem kunt toepassen en veel snelle operationeel aan de slag kunt.

 

Specifieke cursussen 

 

Naast de voorheen genoemde trainingen bieden wij ook specifieke trainingen aan om uw data verwerking te verfijnen, uw beslissingstrajecten te structureren en automatisch te importeren binnen uw gebruikte systemen.

Dat kan in combinatie met rapportage trainingen.

 

Wij bieden specifieke oplossingen aan in samenwerking met enkele gerenommeerde partners die gespecialiseerd zijn in Workflow oplossingen en bedrijf verbetering trajecten.

Wilt u meer informatie daarover ontvangen, stuur ons een e-mail en we verzorgen met genoegen een presentatie hoe u met het product Skelta en de methodiek “Holistic Balance” uw bedrijfsprocessen nog verder kunt optimaliseren.