BHV-IT Business Integrators

 

BHV-IT helpt het bedrijfsleven sneller en efficiënter te werken en kosten te besparen door innovatieve oplossingen te bieden voor het verwerken van inkomende documenten, zowel papieren en digitale documenten. Wij hebben sinds 1996 ervaring in het aanleggen van digitale archieven. BI-scan herkent en archiveert uw inkoopfacturen, pakbonnen, vrachtbrieven, offertes en zelfs de post.  

 

In 2008 hebben wij www.sportclubmanager.nl gelanceerd. Dit product is een CRM applicatie voor sportverenigingen. Tientallen verenigingen werken ondertussen dagelijks met sportclubmanager.nl en sinds dat de subsidies door het rijk en gemeente zijn terug gedraaid heeft deze applicatie een stroomversnelling meegemaakt van ongekende omvang.

 

Ook hebben wij diverse tools in ons assortiment voor systeembeheerders, Deze tools zorgen ervoor dat uw systeembeheer adequater werkt en meer kan doen in minder tijd.  Laat u informeren over één van de tools door  één van onze medewerkers.

 

Op dit moment werkt BHV-IT aan meerdere producten die in de aankomende tijd gelanceerd gaan worden.

 

Ook voor het ontwikkelen van huisstijl, website en webshop bent u bij ons aan het juiste adres. Wij hebben o.a. vergaande kennis van Magento en WordPress.

 

Wij kunnen u ook ondersteunen als partner wanneer u beslissingen moet maken op ICT gebied. Door onze kennis bij u aan tafel te hebben heeft u gedegen kennis om beslissingen te maken bij de aanschaf van soft- en of hardware. Zo brengt u faalkosten terug en wordt automatiseren een investering i.p.v. een afschrijfpost.